Picătura ta pentru 20%

20% pentru ViitorPlus

Contribuția fiecăruia este importantă pentru că doar împreună putem transforma în mai bine mediul și societatea în care trăim!  Noi îți propunem să participi prin susținerea programului Atelierul de pânză!

Până la 31.12.2014, povestește-le prietenilor tăi care dețin firme că pot alege cum să cheltuiască 20% din impozitul pe profit datorat statului! Firmele pot alege să nu plătească statului întregul impozit pe profit, în schimb pot direcționa 20% din acesta pentru susținerea activității programului de antreprenoriat social Atelierul de pânză, al organizației ViitorPlus!

De ce să alegi să susții Atelierul de pânză? Pentru că:

  • Sprijinim persoanelor din grupuri vulnerabile (pesoane cu dizabilități, șomeri, părinți cu mulți copii și fără venituri): 14 persoane angajate de-a lungul celor 5 ani de activitate.
  • Susținem consumul durabil și avem grjiă de natură: peste 85.000 de sacoșe din bumbac 100%, realizate pentru a înlocui pungile de plastic.

Care sunt pașii pentru firme?

  1. Semnăm un contract de sponsorizare cu o sumă echivalentă celor 20% din impozitul pe profit (în limita a 3 ‰ din cifra de afaceri, conform prevederilor codului fiscal). Pentru a stabili toate detaliile, ne poți contacta la contact@atelieruldepanza.ro
  2. Firma face plata sumei sponsorizate, în contul ViitorPlus din contractul de sponsorizare, până la 31.12.2014. Când se va calcula plata impozitului pe profit, suma sponsorizată se scade din suma datorată statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *