Ateliere de pictură pe sacoşe din bumbac

Vă aduceți aminte cât de liberi ne simțeam în copilărie când desenam și pictam? Erau de ajuns câteva culori și o foaie albă pentru a ne aduce zâmbetul pe buze.

Puteți recrea o parte din acele momente magice în cadrul atelierului de pictură pe sacoșe de pânză din bumbac 100%. Puteţi alege să pictaţi pe o sacoşă neimprimată şi să lăsaţi imaginaţia „să zburde” sau puteţi alege pictura pe o sacoşă imprimată cu mandale sau alte modele de grafică pe care noi le punem la dispoziţia voastră.

Pe lângă îndrumarea în cadrul atelierului de pictură pe sacoșe, punem la dispoziţie toate cele necesare: consumabile, vopseluri pe bază de apă sau carioci pentru textile, astfel încât sacoşele pe care le veţi picta să devină accesoriul vostru permanent!

Atelier de pictură pe sacoșe
Atelier de pictură pe sacoșe

Haideți să ne reîntoarcem la copilărie într-o după-amiază creativă la birou, într-o sesiune specială organizată în cadrul teambuilding-ului sau chiar într-o după-amiază „altfel” la grădiniţa sau şcoala voastră! Veți picta, veți povesti, veți râde împreună. Garantat! Am observat acest „fenomen” pe parcursul atelierelor de pictură de până acum 🙂

Au participat la ateliere de pictură angajați ai: Garanti Bank, ING Asigurări, RBS Bank.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita să ne scrii pe adresa contact@atelieruldepanza.ro.