Concurs De Creații Din Pânză

UPDATE! CONCURSUL DE CREAȚIE S-A ÎNCHEIAT!

Câștigatoarea este Laura Roman. O felicităm pentru schițele trimise și o așteptăm în atelier pentru ca împreună să transpunem în realitate propunerile sale: copertă de carte cu mânere, jucărie personalizabilă pentru copii, mapă de desen.

Vă mulțumim tuturor pentru schițele trimise și vă felicităm pentru ingeniozitatea de care ați dat dovadă în realizarea unor produse din materiale reutilizate. Sperăm să vă înscrieți și la următoarele noastre concursuri în număr la fel de mare și cu idei grozave ca cele cu care ne-ați surprins acum!  Vă mulțumim și incă o data felicitari câștigătoarei!

Îți place să croitorești, să fii creativ și să creezi tot felul de obiecte handmade din pânză? Citește mai departe pentru că e rost de premii.

Atelierul de Pânză lansează un concurs de creație pentru cei mai pasionați creatori de handmade. Suntem curioși ce minunății de obiecte utile ați putea creea din materiale textile reutilizate, la care să folosiți cât mai puține accesorii noi – puteți în schimb reutiliza alte materiale pe post de accesorii.

Vom selecta cele mai inspirate idei și le vom transpune în realitate împreună cu doamna maistru din Atelier. Cea mai inspirată propunere de produs din material textil reutilizat va câștiga un premiu de 100 euro. Produsul câștigător va fi promovat online, ar putea fi inclus în gama de produse din textile reutilizate a Atelierului și sunt sanșe de a colabora cu noi și pentru alte produse asemănătoare.

Ce trebuie să faci ca să te înscrii în concurs:

  • Trimite-ne pe e-mail, la contact@atelieruldepanza.ro,  o schiță cât mai detaliată și atractivă cu propunerea ta de produs. De asemenea, poti veni la Street Delivery cu schițele tale și de înscrii chiar la standul nostru. Ne găsiți pe str.Arthur Verona în zona A, de în zilele de 10-12 iunie, orele 10-21:00.
  • Nu uita să incluzi în schiță dimensiunile produsului și alte informații care ne pot ajuta să apreciem conceptul tău, inclusiv detalii despre utilitatea lui.
  • Ne poți propune orice tip de produs care se poate realiza din materiale textile și accesorii reutilizate.
  • Termenul limită de trimitere a ideilor. Am prelungit perioada de concurs, așteptăm ideile voastre și înscrierea în concurs până pe 15 iunie 2016.

Juriul va nota creativitatea, utilitatea produsului, cât este de ușor de executat, potențialul de cumpărare, potențialul său de a se transforma într-un produs de succes. Vom anunța câștigătorul și celelalte cele mai apreciate produse până pe 30 iunie 2016. In perioada 22-30 iunie juriul va analiza toate propunerile primite.

Suntem curioși să vedem ideile voastre creative! Inspirație și mult succes în concurs! Așteptăm să ne surprindeți cu idei noi, fresh!

Câte example de produse din textile reutilizate pe care noi deja le producem: genți și sacoșe de diferite tipuri și mărimi, sacoșă pentru sticla de vin, rucsac de diferite tipuri și mărimi, husă de tabletă, geantă pentru laptop cu baretă lungă sau cu mâner, penare, portfarduri, plicuri pentru coli.

Produse unicat decupate copy (Small)

Regulamentul concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *