Ce faci pentru a reduce consumul de plastic?

Există o mulțime de soluții prin care putem reduce utilizarea produselor de unică folosință. Ne dorim ca din ce în ce mai mulți oameni să adopte un comportament responsabil față de mediu și să acorde o atenție sporită atunci când aleg să achiziționeze diverse produse.

Pentru a veni în ajutorul vostru, în 2009 am început să coasem diverse produse reutilizabile (traiste, genți, ghiozdane, borsete etc.), pe care puteți să le aveți mereu la voi și pe care le puteți folosi la cumpărături, ieșiri în oraș, plimbări etc. Acesta este doar un exemplu, suntem convinși că pe lângă aceaste alternative la pungile de plastic, există multe alte soluții pe care voi le-ați adoptat pentru a diminua plasticul din viața de zi cu zi. Prin acest concurs ne propunem să ajungem să aflăm cât mai multe dintre aceste soluții.

Concursul se desfășoară în perioada 13.07-14.07.2022, pe pagina de noastră de Instagram (@atelierul_de_panza), în story (și va dura 24 ore). Regulamentul complet este disponibil AICI.

Haideți să împărtășim cât mai multe idei și să ne inspirăm unii de la ceilalți ca să fim mai eco-friendly!

0 replies on “Ce faci pentru a reduce consumul de plastic?”

  • Felicitari pentru aceasta campanie! Se prea poate ca unii dintre noi sa nu fie constienti despre efectele produselor de unica folosinta, dar prin initiative si actiuni ca acesta suntem incurajati sa luam masuri responsabile de protectie a mediului si a resurselor pe care le avem. Incurajez toata lumea sa participe la acest concurs pentru a impartasi si a afla astfel romi de a reduce utilizarea de produse de unica folosinta, in beneficiul nostru si al planetei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *