Un altfel de super-erou

Desigur că acest titlu se referă la oricare dintre noi: este o invazie de eroi la nivel urban. Dar astăzi este vorba despre cei mai mici dintre noi și despre super-puterile lor.

scoala altfel

Ministerul Educației oferă elevilor ocazia de a-și descoperi super-puterile într-un mod non-formal și creativ. Nu mai trebuie să ridice mâna pentru a arăta ce pot face și nici să stea în bancă pentru a asimila cunoștințe. Nu trebuie decât să fie ei înșiși. Aceasta este săptămâna „Școala altfel”, o oază non-formală ce va ține între 2-6 aprilie în toate școlile din România.

Acest program se realizează în colaborare cu ong-uri și Supersacoșa crede că are ce să-i învețe pe cei mici. De aceea, anunțăm că organizăm ateliere de pictură pe sacoșe, că vom lua pensulele și vom da viață unor imagini din mintea noastră. Și îi invităm pe copii să facă la fel, să se lase prinși în jocul super-puterilor creative și imaginative.  Atelierele pe care le-am ținut până acum au fost spațiul potrivit pentru a transforma o sacoșă utilă și practică, într-una valoroasă.

Pentru Școala altfel, îi ajutăm pe copii să renunțe la uniforme și să-și ia costumul de super-erou.

 

sursa imaginii: http://www.thetwincoach.com/2011/07/20-tips-to-keep-your-children-safe.html

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *