Nou.nou.Nou

Dacă ar fi pe o scenă în spatele unor draperii, Supersacoșa ar fi la costum. Ar avea o masă de expoziție și niște exponate. Inanimate. Cum și-ar începe discursul? „Ta-taaaa! Lume, lume, nimic nu e nou sub soare, dar la noi în atelier nu prea bate soarele și avem ceva nou pentru voi toți! O serie de modele noi de sacoșe care vor defila acum sub ochii dvs. Interzis pungilor de plastic”.

Și ar începe una câte una să se arate.

Minunata sacoșă denumită S1, făcută din bumbac doc, dimensiuni de 27×40 cm, fără burduf, ușoară ca un fulg sau fir de praf. Arată bine. Imprimeu de recentă creație, reprezintă victima și soluția pentru efectul consumului de pungi de plastic. Sau un copac.

Sacoșa soră cu cea de dinainte, pierde dreptul de nou-născută, fiind S2. Dar prezintă mai multe calități: gradul de rudenie arătat prin același material- bumbac doc-, plus ceea ce ar părea o contradicție pentru o soră mai mică, dimensiuni mai mari: 35×40 cm, având burduf pentru a face față aglomerărilor de obiecte și un arici- pentru a face față tentativelor de evadare.

Această sacoșă corespunde modelului pe care noi l-am denumit până acum sacoșă simplă medie. Poate fi identificată foarte ușor prin tipul de material-bumbac gros-, cu dimensiuni similare 30×40 cm și un burduf bine cusut, care nu cedează în fața aventurilor(îți poți imagina foarte ușor că ești Indiana Jones cu o astfel de sacoșă, dar cu o pungă de plastic?). Am expus-o pentru a prezenta desenul, tăinuit până acum: este o tematică de târg de carte, noi l-am făcut când a fost Bookfest. Se adresează foarte bine persoanelor cu gust pentru lucruri absurde: conține mai multe cărți, un băiat care pescuiește și un pește de plastic care vorbește. Este vorba despre „bumbacul fermecat”.

O micuță. Cu nu mai mult de 23×27 cm, sacoșica din bumbac doc e gata de cadouri, cu toate că ea însăși este un cadou. Are imprimat logo-ul Atelierul de Pânză aplicat cu tehnica noastră specială: linogravura. Ce-ar mai fi de spus? Și ea poate fi folosită cu succes în numeroase activități, plimbări și poate fi o sacoșă-de-adult pentru  un copil.

Cortina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *