Măștile, un accesoriu indispensabil în zilele noastre!

Măștile de protecție au devenit un accesoriu necesar, un „must-have” al perioadei actuale. Deși ne bucurăm că numărul de cazuri de Covid-19 a scăzut, pericolul de infectare nu a trecut (mai ales dacă nu luăm în continuare măsurile necesare de protecție individuală).

Mască de protecție dublu strat din bumbac colorat

 

Măștile vor reprezenta probabil un articol pe care vom fi nevoiți să-l purtăm mult timp de acum încolo. Specialiștii recomandă purtarea acestora ca o formă de protecție pentru nas și gură, îndeosebi în situația în care ne aflăm într-un spațiu public, în mijloacele de transport în comun, când suntem în întâlniri cu alte persoane și în orice spațiu închis (în magazin, hypermarket-uri, chiar și la serviciu, etc). Pe lângă această măsură de protecție, se recomandă respectarea regulilor de igienă, păstrarea unei distanțe sociale corespunzătoare și evitarea zonelor aglomerate.

Atelierul de Pânză a dezvoltat o nouă linie de produse
Dată fiind situația actuală, ne-am reorganizat activitatea și începând cu luna martie a acestui an, pe lângă cele 2 linii de produse pe care le aveam deja (linia de sacoșe din bumbac 100% neînălbit, nevopsit, netratat și linia Puzzletex – produse realizate din deșeuri textile), am început să producem și măști de protecție reutilizabile din 100% bumbac. Am pornit cu un model, iar în urma feedback-urilor primite din partea voastră, am lucrat la dezvoltarea acestei linii, oferind în prezent 2 modele de măști reutilizabile de protecție realizate din 2 straturi de material.

De ce lucrăm măști reutilizabile din bumbac?
Am primit foarte des această întrebare. Iată 6 motive pentru care am decis să ne concentrăm eforturile pe a realiza măști reutilizabile din bumbac:

    1. sunt prietenoase cu mediul;

Pe lângă misiunea socială pe care o avem (Atelierul de Pânză este recunoscut ca fiind o „unitate protejată”, adică 30% dintre angajați sunt persoane cu dizabilități), la începutul activității noastre ne-am asumat și o misiune de mediu (reducerea cantității de plastic de la noi din țară și îndrumarea oamenilor spre un consum responsabil, prin utilizarea unor produse prietenoase cu mediul). Utilizând o mască din bumbac, poți ajuta mediul! După utilizare, aceasta nu trebuie aruncată la gunoi – spălată și sterilizată corespunzător, masca poate fi refolosită o perioadă îndelungată.

    1. sunt realizate din bumbac produs local, astfel sprijinim economia țării;
    2. sunt customizate astfel încât să se potrivească cât mai bine pe forma feței;

Am creat două modele care sunt potrivite pentru toate categoriile de persoane – avem disponibile 3 dimensiuni: XS (copii), S-M (damă) și M-L (bărbat).

  1. sunt prietenoase și din punct de vedere financiar (am crescut productivitatea în atelier și am putut oferi cel mai bun preț pentru măștile noastre, raportat la cheltuielile administrative, consumabile și material);
  2. protejează nasul și gura (dar atenție, acest lucru nu garantează protecția împotriva virusului);
  3. au un design vesel și am introdus recent măști din țesătură deschisă la culoare (recomandate a fi purtate mai ales vara, când ne confruntăm cu temperaturi ridicate).

Dacă îți dorești să descoperi măștile pe care le realizăm și să aflii mai multe detalii, dă click AICI.

Fii responsabil!
Alege masca potrivită și poart-o mereu!

măști_reutilizabile din bumbac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *