Lansăm o nouă colecție de produse

V-am mai spus prin postări că toamna aceasta vine cu câteva surprize. Iată că a venit vremea să dezvăluim una dintre ele: urmează să lansăm o nouă colecție de produse!

Probabil că vă întrebați despre ce produse este vorba. Oare vă așteptați la ceea ce urmează să vă spunem?

În primăvara acestui an, o voluntară apropiată asociației Viitor Plus (organizația sub care acționează programul nostru) ne-a arătat un tip de material fain și sustenabil din care se pot lucra produsele marca „Atelierul de Pânză”. De cum am văzut despre ce e vorba, ne-am imaginat cum ar arăta accesoriile noastre dacă ar fi realizate din acel tip de material textil. Și ca să nu vă mai ținem în suspans, haideți să vă dezvăluim surpriza: lansăm în curând pe site o colecție nouă de sacoșe, pe care le realizăm din bumbac reciclat. Vom avea un model de sacoșă din bumbac de culoare denim și 3 modele de sacoșe din bumbac gri închis.

Știm cât de important este print-ul care se va regăsi pe sacoșe, de aceea ne-am gândit să organizăm pentru voi un concurs prin care să vă lăsăm pe voi să alegeți grafica pentru cele 4 sacoșele. Ce trebuie să faceți?

  1. intră pe pagina noastră de Instagram (@atelierul_de_panza) și asigură-te că ai dat „follow”;
  2. intră în secțiune de „Stories”, iar acolo vei găsi variantele de sacoșe pe care le-am pregătit, iar tu îți poți alege favoritele;

Pentru fiecare din cele 4 story-uri (în care alegeți grafica preferată), vom desemna un câștigător cu ajutorul platformei random.org (după ce expiră story-urile cu voturi, vom pregăti extragerile și vom anunța câștigătorii tot în story).

Mai multe detalii despre regulamentul concursului găsiți AICI.

Abia așteptăm să descoperim care sunt modelele alese de voi! Spor!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *