Coming Soon: Productie de Tricouri

Partenerii

Probabil că știai deja că la Atelierul de Pânză noi avem grijă de mediu, de oameni și că producem sacoșe, genți, penare, portfarduri, sorțuri de bucătărie, rucsacuri, din bumbac natural 100% sau din textile reutilizate.

Dar cu siguranță nu știai că NE EXTINDEM. Suntem bucuroși să anunțăm că vom avea o LINIE PENTRU PRODUCȚIA DE TRICOURI.Deja lucrăm de zor la pregătirea acesteia, iar în curând îți vom face cunoștință și cu tricourile noastre. Vor fi dedicate atât achiziționării de către persoane fizice și vor purta imprimeuri speciale, dar și achiziționării de către organizații pentru diferite evenimente. În plus, pentru a crea aceste tricouri și datorită vânzării lor vor fi asigurate 3 locuri de muncă pentru persoane care provin din grupuri sociale vulnerabile (familii cu minim 3 copii).

Iată un mic preview. Tricouri din bumbac 100%.tricouri bumbac promotionaleÎn curând vom reveni cu NOI IMAGINII și cu OFERTA COMPLETĂ!
Urmărește-ne pe Facebook și pe www.atelieruldepanza.ro
Dezvoltarea liniei de producţie pentru realizarea de tricouri este posibilă datorită faptului că Atelierul de Pânză este partener în proiectul „Pakivalo ButiQ”, beneficiar al cofinanțării nerambursabile din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.1, în baza Contractului de finantare nr. POSDRU/168/6.1/S/143908.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *