Atelierul de Pânză, furnizorul serviciului de cusut în magazinele IKEA

Cel mai important partener strategic al nostru, din noiembrie 2018 și până în prezent inclusiv, este IKEA (alături de care am încheiat un nou contract de colaborare la începutul anului 2020).

Parteneriat IKEA

Știai că serviciile de confecționări și/sau retușuri din IKEA sunt oferite de noi?

Dacă îți dorești să realizezi o perdea, o draperie unică sau vrei să modifici un produs achiziționat din magazin, apelează cu încredere la serviciile din cadrul departamentului de textile, servicii disponibile atât în IKEA Băneasa, cât și în IKEA Pallady.

Executăm ajustări, cusături simple (tiv pentru scurtare, tiv lateral), dar și cusături complexe (cusătură dublă, rejansă, surfilat, confecționat bride). Alege materialului disponibil care se potrivește cel mai bine cu gusturile tale, iar noi ne vom ocupa ca produsul final să iasă conform dorințelor tale!Draperie IKEA

Prețuri:

  • 10 lei/metru liniar, ajustare și executare cusătura simplă (tiv pentru scurtare, tiv lateral);
  • 15 lei/metru liniar, ajustare și executare cusătură complexă (cusătură dublă, rejansă, surfilat, confecționat bride).

Pentru mai multe detalii, consultă acest link.

Luptăm alături de partenerul nostru pentru a combate şomajul în rândul persoanelor cu dizabilități, pentru a sprijini dezvoltarea economică, de mediu şi socială, astfel încât antreprenoriatul social să aibă aceleaşi premise de dezvoltare pe care le are un business clasic.

Apelează cu încredere la serviciile noastre de cusut din magazinele IKEA Băneasa și IKEA Pallady! Iar dacă nu știi unde să ne găsești, întreabă în magazin unde se află „departamentul de textile”, iar colegii noștri te vor ghida spre noi.

Te așteptăm să îți preluăm comanda!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *