3 idei de cadouri sustenabile pentru Crăciun

Cadouri sub brad

Imagine de Photo Mix de la Pixabay

Vin sărbătorile, vin! Mai sunt doar 15 zile până la Crăciun, una dintre sărbătorile cele mai așteptate din an. Asculți colinde în perioada aceasta? Ai început să decorezi prin casă și să cauți accesorii cu care să însuflețești căminul? E semn că ai intrat deja în spiritul sărbătorilor! 🙂

Decor de Crăciun

Imagine de Pvproductions de la Freepik

Știm că a fost un an diferit, plin de provocări și chiar greu din anumite puncte de vedere, însă este important să privim cu optimism către viitor și să încercăm să readucem zâmbetul și speranța pe chipul celor dragi. Așa că perioada aceasta trebuie s-o dedicăm căutării de cadouri pentru apropiați.

3 idei de cadouri de la Atelierul de Pânză

Dacă ești în pană de idei, nu te panica! Gândește-te la ce le place cel mai mult persoanelor cărora dorești să le oferi cadoul și sigur îți vor trece prin minte multe gânduri.
Iată câteva produse pe care le realizăm în Atelier și care ne gândim că ar fi potrivite de oferit în această perioadă:

1. Sacoșe din 100% bumbac neînălbit, netratat și nevopsit

Sacoșe bumbac Atelierul de Pânză
Traistele pe care le creăm pot fi purtate și asortate cu orice accesoriu. În magazinul online avem prezentate mai multe modele (de la grafică tradițională, print-uri cu animale și până la modele realizate alături de artiști locali).
O sacoșă de pânză este ideală pentru a lua strictul necesar cu tine. Ușor de întreținut, cu o durată de viață îndelungată și prietenoase cu mediul, nu ai cum să dai greș cu acest cadou!
Aici poți găsi modelele de „tote-bags” cu grafică proprie, iar aici sunt modelele pe care le-am realizat alături de artiști.

2. Accesorii Puzzletex

Produse Puzzletex - Atelierul de Pânză
Gama Puzzletex înglobează mai multe tipuri de produse prietenoase cu mediul: penare, ghiozdane (pentru adulți și copii), portfarduri, huse (tabletă, laptop), borsete, genți, șorțuri de bucătărie, săculeți și diferite modele de sacoșe. Toate aceste produse sunt realizate din bucăți de metraje pe care le primim sub formă de donație de la diferiți furnizori. Pentru că vorbim despre stocuri de metraje limitate, imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare.
Descoperă aici toate produsele din gama Puzzeletex.
Dacă îți dorești un produs din această colecție, scrie-ne pe adresa contact@atelieruldepanza.ro, spune-ne ce produs te interesează, iar noi își vom arăta ce produse/metraje avem în stoc.

3. Ai pregătit cadoul, dar cauți în ce să-l ambalezi?

Ambalare cadouri Crăciun
Dacă ai ales deja cadoul pentru cei dragi, însă nu ai găsit în ce să-l oferi, avem noi o soluție #fărăplastic! În perioada sărbătorilor, consumul de plastic este crescut. Ce ai spune dacă am veni în sprijinul mediului și am diminua cantitatea deșeurilor care rezultă din consumul excesiv (pungi, ambalaje, panglici etc.). Noi am creat o colecție specială de sacoșe și săculeți din bumbac, produse pe care le puteți folosi pentru a oferi cadouri în ele. Am pregătit mai multe modele de grafică, în mai multe variante de culori și dimensiuni. De asemenea, avem 2 modele de grafică ce poate fi personalizată cu numele persoanei căreia îi oferi cadoul sau cu numele persoanei care oferă cadoul (modelul DELIVERY și modelul FROM).
Descoperă aici propunerile noastre de sacoșe/săculeți cadou.
Produse de Crăciun din bumbac

Grăbește-te și plasează o comandă până pe 15.12.2020 pentru a te asigura că aceasta va fi gata la timp! Alegând să achiziționezi produse de la noi, ajuți o afacere locală, sprijini misiunile noastre și susții activitatea unei întreprinderi sociale în care cel puțin 30% dintre persoanele angajate sunt cu dizabilități.
Sărbători liniștite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *