Vă invităm la Street Delivery Meserie


Începând de vineri, 10 iunie, ne veți găsi la Street Delivery, pe str.Arthur Verona, locul în care se adună în fiecare an oameni din diferite colțuri ale orașului care creează lucruri în comunitatea lor și care, împreună, prin munca lor de zi cu zi, schimbă lumea — bucată cu bucată, șurub cu șurub, stradă cu stradă.

Evenimetul se desfășoară de vineri până duminică, iar noi vom fi prezenți acolo în toate cele trei zile, între orele 10 și 21.

Prima surpriză pe care v-am pregătit-o este faptul că în cadrul evenimentului, vom avea disponibile în premieră cinci noi modele de sacoșe din pânză, care sperăm să vă încânte:

  • Sacoșa cu Pisici;
  • Sacoșa cu Bicicletă;
  • Sacoșa „I love handmade by Atelierul de Pânză”;
  • Sacoșa cu violete și un citat al lui Mircea Eliade: „Nici o poetică din lume nu atinge perfecțiunea și semnificația celei mai delicate flori”;
  • Sacoșa „Nichita Stănescu”, având celebrele versuri – „Spune-mi, dacă te-aș prinde-ntr-o zi și ți-aș săruta talpa piciorului, nu-i așa că ai șchiopăta puțin, după aceea, de teamă să nu-mi strivești sărutul?”.

Bineînțeles vom avea disponibile și restul modelelor noastre de sacoșe și produse din textile

Produse unicat decupate copy (Small)

reutilizate: genți, penare, portfarduri ș.a.

Vă așteptăm să luați parte și la cea de-a doua surpriză! V-am pregătit sesiuni interactive:

  • pictură pe sacoșe și tricouri din pânză pe întreaga perioadă a evenimentului;
  • demonstrații live de croitorie, vineri de la 18:00 și sâmbătă între orele 11:00 și 14:00. Veți vedea cum se creează în Atelierul de Pânză diferite sacoșe și obiecte din materiale textile reutilizate (penare, gentuțe, portfarduri ș.a.).

Și asta nu e tot!

Sâmbătă avem și un invitat special – Anca Toma de la Nyx Art, care realizează picturi unicat pe sacoșele noastre de pânză, care mai de care mai fascinante.

Ne găsiți în zona A, aproape de Cărturești, aici găsiți și harta evenimentului la care vă așteptăm cu mic, cu mare! Ne vedem de vineri la Street Delivery Meserie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *