Atelierul de Pânză sărbătorește 15 ani de ViitorPlus!

15 ani ViitorPlus

Atelierul de Pânză sărbătorește alături de ViitorPlus 15 ani de activitate!

Vino alături de noi pe 5 iunie, de Ziua Mediului, la ora 14:00, pe evenimentul de pe Facebook 15 ani de ViitorPlus pentru oameni și natură. O să îți arătăm cum coasem celebrele sacoșe din materiale de calitate și design românesc, o să ai ocazia să cunoști atât echipa noastră, cât și o parte dintre persoanele dragi nouă cu care colaborăm și o să descoperi cum transformăm deșeurile textile (pe care le primim sub formă de donație de la furnizori) în noi produse. Totodată, te invităm să faci cunoștință cu actuala echipă ViitorPlus, dar și cu persoanele care ne-au fost alături de-a lungul timpului în această călătorie frumoasă.

Nu uita, te așteptăm sâmbătă LIVE, în intervalul 14:00-14:50 pentru a afla mai multe despre Atelierul de Pânză! 

De asemenea, colegii noștri de la Adoptă un Copac!, ecOprovocarea, Harta Reciclării, RECICLETA, au pregătit multe surprize pentru voi. Descoperă mai jos agenda integrală a evenimentului online de pe 5 iunie:

15 ani ViitorPlus

Fie că ai făcut parte din echipa noastră, că am colaborat într-unul dintre programele noastre, că ai participat ca voluntar sau pur și simplu că îți place ce facem, te așteptăm la transmisiile noastre live pe Facebook chiar aici, în intervalele orare favorite, să vorbim pe teme sustenabile, să învățăm lucruri noi unii de la ceilalți și să te premiem.

Îți mulțumim că ai fost alături de noi în acești 15 ani și rămâi lângă noi și în anii ce vor urma!


Atelierul de Pânză SRL, lansat în anul 2009, este o unitate protejată și întreprindere socială a asociației ViitorPlus. În Atelier sunt confecționate produse textile prietenoase cu mediul: sacoşe reutilizabile din bumbac 100% (netratat, nevopsit, neînălbit), măști reutilizabile din bumbac și produse create din deșeuri textile pre-producţie, care astfel prind o nouă viață. Pe lângă misiunea de protejare a mediului, Atelierul de Pânză are și o misiune socială, 50% din angajați sunt persoane cu dizabilităţi.

Principalele programe derulate de ViitorPlus sunt: Adoptă un copac!Atelierul de PânzăRECICLETA, Harta ReciclăriiecOprovocareaBirouEcoAmenajarea eco-turistică a cascadei BigărRegenesysPOD cu POD luminezi o casă.

ViitorPlus – pentru oameni și natură

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *