Sacoșe de pânză – materiale promoționale

Principalele produse fabricate în Atelierul de Pânză sunt sacoșele din țesătură 100% bumbac netratat, nevopsit și neînălbit, cu o grosime de 290 gr/mp, achiziţionat de la un furnizor relativ apropiat de țara noastră pentru a reduce amprenta de carbon.

Sacoșele sunt disponibile atât în variante standard, dar pot fi customizate cu uşurinţă, acesta fiind unul dintre avantajele noastre majore comparativ cu produsele concurente din import. Ele pot fi imprimate prin diverse metode de imprimare, iar termenele noastre de execuție sunt întotdeauna flexibile pentru că suntem prompți și eficienți în planificarea producției.

De-a lungul timpului am dezvoltat această gamă de produse. Astfel, dacă în 2009 am pornit la drum cu sacoșe cu grafică proprie (colecție la care am adăugat constant modele noi), încet-încet am început să colaborăm cu diferiți artiști (fie ne-au donat grafica, fie am achizitionat modelele respective sau am plătit comision) și am realizat aceste modele de sacoșe cu imprimeuri artistice (din nou, o colecție pe care o actualizăm constant cu noi modele).

Ne dorim ca prin încheierea acestor colaborări să promovăm și să susținem artiștii locali. Din noiembrie 2021, pe lângă sacoșele din 100% bumbac, am adăugat la portofoliu o nouă colecție de sacoșe realizate din bumbac reciclat. Prin această nouă colecție dorim să susținem economia circulară și să promovăm o țesătură care a avut potențial de reciclare și care a fost reintrodusă în circuitul de consum.