O sacoșă altfel la ADfel festival

Pentru zilele 13-15 august, Supersacoșa nu a stat acasă să-l moleșească căldura. S-a deplasat până la club Fabrica unde au avut loc zilele culturale ADfel. Pentru că au fost invitate mai multe ong-uri, care au pregătit tot felul de activități distractive, nimeni nu  a stat cu gândul la căldură.

Noi am fost prezenți cu sacoșele noastre speciale, împreună cu prietenii de la Recicleta. La masa pe care am amenajat-o  am făcut un atelier de pictură și unul de confecționat portofele din tetra pak. Vopseaua a dispărut încet-încet din cutie și sacoșele au plecat colorate.

Recicleta
Sacosa In the mood for love

Mai multe poze cu noi și ceilalți participanți, găsiți în albumul creat de IQads:  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.402438103152261.90194.1051558195471

Cel mai fain moment a fost când cineva oprit la masa noastră să afle mai multe, primind informația despre misiunea socială a proiectului, a remarcat cu o ușoară uimire: „ah, deci nu e doar o chestie hippie”. Atelierul de pânză este o încercare de a face să meargă împreună un mod de producție durabil, integrarea persoanelor cu probleme, materiale prietenoase cu mediul, asistența socială, activitatea de vânzări și marketing, un mix pentru un viitor schimbat. Și da, ne delectăm și cu  momente hippie :).

Ne putem întâlni cu oricare din voi pentru oricare din punctele de mai sus pe care le-am putea avea în comun. Intrați în Atelier pe facebook  http://www.facebook.com/atelieruldepanza

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − thirteen =