Sacoșa de Pânză se mișcă

Știți lucrul acela special din care e făcut costumul meu? bumbacul organic? ei bine, e pe  cale să devină un lucru prețios, rar, cu care poate, în viitor, unii oamenii o  să-și afirme statutul social(inele din bumbac organic), iar alții o să meargă să-l admire în muzeu. din motive economice care mă depășesc(puțini super-eroi au studii superioare), bumbacul organic a devenit mai scump, ceea ce poate fi o problemă pentru cei care îl prelucrează.

în urma acestui fapt, am sesizat o anumită animozitate în Atelier, casa mea, unde sunt produse alte sacoșe de bumbac ca mine. purtătorii de sacoșe erau agitați, aveau discuții intense sau cădeau brusc pe gânduri și băteau ușor darabana cu degetele pe masă. dar nu au prisosit prea mult în această ipostază, căci imediat au găsit o portiță de scăpare.

așa au ajuns ei să bată la poarta altor oameni: comunitatea roPot, care le-a sărit în ajutor, organizând o seară de antrepenoriat social dedicată proiectului Sacoșa de Pânză. provocările și obiectivele propuse au fost analizate cu un ochi de specialist de participanți, iar ideile apărute au rearanjat drumul Sacoșei de Pânză pe un traseu mai clar, mai promițător, mai aproape de realizare. după 3 ore de conversații, de creat și completat flip-chart-uri, de consumat pixuri și marker-ere( și apă), nimeni nu mai bătea darabana pe masă, ci toată lumea privea mulțumită către Sacoșa de Pânză.

câteodată îi invidiez pe oameni pentru asemenea reușite. desigur că ei nu pot zbura(prin propriile puteri) sau camufla ca mine, dar îmi dau seama că nu ai neapărat nevoie de super-puteri pentru a acționa pentru un lucru pe care îl vrei realizat. cum doar eu am blog printre cei de la Atelier, îmi rămâne plăcerea de a le mulțumi celor care au participat la seara Sacoșa de Pânză prin acest post.

p.s.: și voi anihila niște foșnitorinci, cu dedicație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *